Specialisten in iedere niche

Onze bedrijven

Voor iedere niche een specialist, voor ieder vraagstuk een expert. Wij ontwikkelen branchespecifieke afbouwbedrijven en zorgen ervoor dat ze uitgerust zijn met de juiste kennis en de beste mensen. Zo bieden we altijd de perfecte oplossing voor iedere situatie. Van a tot z en turnkey opgeleverd.

AT Projecten

Projecten voor aannemers en bouwers

Het leveren en monteren van metalstud scheidingswanden en alle soorten systeemplafonds, dat is de basis van wat we doen. Het vormt ook het epicentrum van ons bedrijf. Ook kunt u desgewenst voor de algehele afbouw met ons zaken doen.

Onze relatiegerichte aanpak is het grootste onderscheid ten opzichte van andere afbouwbedrijven. Onze kracht is samenwerken en dan graag voor de lange termijn. Dit principe is verankerd tot in de haarvaten van de organisatie en is door onze kernwaarden leidend in onze handelswijze. We willen onze kennis graag delen en denken graag mee, maar wel met duurzame partners. Door kennis te delen is A.T. Projecten een solide partij voor langdurige relaties. Wij zijn klaar voor het ‘nieuwe bouwen’!

Naar AT Projecten

DAT Afbouw

Afbouwaannemer voor Retail en Horeca

We leveren afbouw totaaloplossingen voor grote merken èn merken die op weg zijn dat te worden. ‘DAT’ staat voor ‘Doordachte Afbouw Totaalconcepten’. Wat meteen ook de belofte is die we elke dag waarmaken. Want zo eenvoudig is het: alles wat van ons komt, is doordacht. Door onze jarenlange ervaring in de afbouw zijn we overal op voorbereid en is er niets dat we over het hoofd zien, mede dankzij ons unieke 5-stappenplan. Het resultaat? U kunt zich 100% concentreren op uw dagelijkse werk. Inderdaad: DAT is zorgeloos!

Website under construction

Smart Building partners

Turnkey afbouwer voor tandartsenpraktijken, gezondheidscentra en dierenartsen

Wij zijn er voor de progressieve zorgexperts die geen genoegen nemen. Die continu streven naar de hoogste kwaliteit en die begrijpen dat hun patiënten misschien nog wel veeleisender zijn dan zij zelf. Wij zorgen er samen voor dat veeleisende patiënten de ervaring krijgen die ze willen, maar in de verste verte niet verwachtten. Ervaringen die van tandartsen, gewone mensen en van patiënten, blije klanten maken. Ervaringen die fobieën veranderen in gezonde spanningen en gezonde spanningen in avontuur. Wij bieden totaaloplossingen in creatie van huiselijke, sfeervolle ruimtes binnen efficiënte praktijkvoering. Totaaloplossingen vanuit diepgaande expertise van zorgprocessen, bouwtechnieken, regelgeving en klantbeleving.

Naar Smart Building partners

Bravoure

Kantoor development

Wij zijn er voor de selfmade rebels, de nieuwe garde. De ondernemers die continu voorop lopen en de status quo bepalen. We zijn benaderbaar en betrouwbaar. Een tikkie eigenwijs met een gezonde dosis humor en een scherp randje. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We zijn eerlijk, open en altijd in control. We nemen onze klanten stevig bij de hand, maar zonder te knijpen. Wanneer we ze weer loslaten weten ze: dit zit wel goed!

Bouw de toekomst van jouw bedrijf. Bouw aan goed werkgeverschap. Bouw.. met Bravoure.

Naar Bravoure

Solid Base

Website under construction

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te plannen.

’t Afbouwhuys
Minervum 7364
4817 ZH Breda

Mail: info@afbouwhuys.nl

Tel: +31 76 578 2566